Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsåsoch toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Igår blev det pankopanerad zucchinistekt i olivolja tillsammans med halloumi bl a. Efter att ha stektzucchiniskivorna första gången får de ligga och rinna av på hushållspapper
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsåsochzucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Lägg i zucchinibitarnamed snittytan nedåt i stekpannan och se till att de fått en rejäl stekyta innan du vänder dem, de ska snudd på vara brända för att ge så stor smakupplevelse som möjligt
Kikärtspasta medtomatsås, zucchinioch valnötter (vegan). Hetta upp olivolja en en djup stekpanna till medelvärmeoch fräs lök, zucchinioch vitlök tills att löken är helt genomskinlig ochzucchinitärningarna är genommjuka
Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant. Lägg resten av tomatsåsen överst och toppa med riven parmesanost
Receptet på denna krämiga och goda pastarätt, med tahinisås ochzucchini, hittade jag på food. Vi har fyra squash/zucchiniplantor i trädgårdslandet och tillsammans ger de en ganska rik skörd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.