Efter att ha skickat förfrågningar angående just det receptet så nöjde jag mig med att prova detta receptet från bloggen Mina bästa recept och några till
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop smöret, strösockret och vaniljsockret poröst med en elvisp. Tillsätt vetemjölet och blanda ihop till en deg med händerna
En riktigt god vetefläta behöver ingen introduktion. Det räcker med en bild och ett löfte om rikligt med saftig fyllning och nystött kardemumma i degen
Sen skall jag bestämma mig för att alltid göra dubbel sats av vetedegen eller kanske försöka göra lite mindre bullar, då mina alltid blir gigantiska o tar slut snabbt men men
Just nu sitter jag på flyget till London men ni ska få ett litet recept ändå tänkte jag. Jag testade ju den bra knäcktratten i helgen som var, och då blev det lakritsknäck
Igår var det julpyntning här hemma hela dagen lång. Vi jobbar nämligen i Stockholm nu resten av veckan och kommer därför sova i Väsby och när vi kommer hem till första advent vill man ju ha det pyntat
Jag fyllde mina med chokladkräm (alltså vaniljkräm som blandats med smält choklad) och glaserade med en chokladkristyr bestående av vatten, citron, äggvita, florsocker och kakao