Vegetarisk gourmetmiddag på Sölleröd kro i Köpenhamn!
Var i helsicke är min grapefrukt?
Var i helsicke är min grapefrukt?
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 juli 2011Vy från framsidan av Värdshuset/ Michelinrestaurangen Sölleröd kro.Snacks: Gruyèreostpuffar (som riktigt smälte i munnen!) och ett glas Champagne , 2000 Pol Roger, Epernay.Ljust och mörkt bröd med smör, fantastiskt gott och det följde med oss genom hela måltiden.Green Gazpacho with olive oil sorbet.
  • 2007 Mersault La Barre Dessus, Michel Cayot, Bourgogne Potatoes with onions and summer truffle. Tryffel i tre olika skepnader: Rå i skivor, inlagd och riven.
  • 2004 Riesling Spätles, Müller - Catoir, Pzalf

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.