6 juli
2011Vy från framsidan av Värdshuset/ Michelinrestaurangen Sölleröd kro.Snacks: Gruyèreostpuffar (som riktigt smälte i munnen!) och ett glas Champagne , 2000 Pol Roger, Epernay.Ljust och mörkt bröd med smör, fantastiskt gott och det följde med oss genom hela måltiden.Green Gazpacho with olive oil sorbet.
2007 Mersault
La Barre Dessus, Michel Cayot, Bourgogne Potatoes with onions and summer truffle. Tryffel i tre olika skepnader: Rå i skivor, inlagd och riven.
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariskabiffar. Stek biffarnapå medelvärme. Minneskortettillmin systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Jag slog upp några recept på tacopaj och blev förtvivlatbesviken. Varför ens skriva ett recept. Samtliga har en helt vanlig pajbotten och samtliga är gjort med tacomixpåse
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss iperiferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Vegan Low-Carb CauliflowerRisotto. Prep time. Cook time. Total time. Made withcauliflower "rice", thiscauliflowerrisotto / low-carb risottois a light and healthy alternative to traditionalrisotto
Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga pågrillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuterpåindirekt värme (där det inte är någon kol under)
Förrförra veckan så presenterade jag samarbetet med minTrippleChili Cheeseburgare, och idag tar vi det hela vidarei snabbmatens tecken genom att jag har försökt slänga ihop ett vegetarisktshish kebabrecept
Hur man får isigtillräckligt med proteinpåvegetarisk kost. Studiervisar att äta vegetariskt, eller lägga till mer baljväxter, frukt, grönsaker och annat från växtriket och äta mindre kött har många hälsovinster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.