De här raringarna gjorde jag idag. Min systerson ska försöka sälja dem på sitt café. Han såg alldeles salig ut när han provade dem och jag förstår varför, de är apgoda
Detta är verkligen ett recept värt att testa. Underart goda bollar med mycket kokossmak. Ingredienser. 200 g vit choklad3 dl kokos1,5 msk nypressad citronsaft Gör såhär
De går alldeles utmärkt att frysa in kokosbollarna. 1) Blanda strösocker, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. 6) Lägg kokosbollarna på galler eller på bakplåtspapper. 1 äggvita
I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. För att enkelt få den vita chokladen riktigt finhackad – nästan mald – är ett smart tips att köra den i en mixer
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
Men det var goda vita kroppkakor som jag serverade min kära svärmor med lingon och smör. Bilden nedan la jag ut på kryddburkens facebook under rubriken â€Gissa maträttenâ€
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
4-5 dl vita bönor (som ensamrätt 5-7 dl). Lägg bönorna i blöt över natten (12 timmar). Häll av blötläggningsvattnet och koka bönorna i så mycket vatten så det täcker med salt och kryddbukett ca 45 min
400 g kokta stora vita bönor (se här) eller 2 tetror eller 2 normalstora burkar konserverade stora vita bönor. 4 - 8 portioner 400 g kokta stora vita bönor (se här) eller 2 tetror eller 2 normalstora burkar konserverade stora vita bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.