Denna italienska klassiker är en dessert som vi är mycket förtjusta i, och den kan behövas en dag som denna när det är måndag, november och det regnar ute
Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten
En läcker, mäktig kaka ifrån suveräna Perfekta Prinsessan Pernillas blogg, läckrast av allt är kolasåsen som blir av att koka den kondenserade mjölken i tre timmar
Det är ni, mina fina kära följare, som gör det värt att blogga. Att ni kikar in här, kommenterar om ni så önskar och läser och inspireras av mina recept och fotografier
Ingredienser, 4 portioner700 gram strimlat färdigkryddad kebabkött1 dl vatten1 st köttbuljongtärning2 krm rödpeppar eller paprika1 krm salt och pepparpulverGör så här1
För mig är det viktigt att matpajer är saftiga. De torra och kompakta pajerna kan jag lätt vara utan. Den här köttfärspajen blev en riktig fullträff, så saftig och god