Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Servera med en coleslaw och friterad potatis. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze. Rör ihop saltlagen med vatten, salt, socker och kryddor och lägg ner kambenen i lagen
Börja sedan pensla kambenenmedglazen men vänta till kambenen är klara. När bubblorna blir större och den får en simmig konsistens är glazen klar och får vila
Glaze. Pensla kycklingklubborna med olja och salta lite. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Servera kycklingklubborna med rotfrukterna och den heta såsen
Värm på medelvärme tills sockret smält och du ser första bubblan. Kör ihop allt med en stavmixer. Sila glasyren för att bli av med alla små luftbubblor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.