Första advent med cheesecake, blåmögelost och pepparkaka
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • KANDERADE VALNÖTTER
  • PÄRONPURÉ
  • 12-16 bitar Ca 30 min + ca två timmar i kylen
  • 200 g krossade pepparkakor
  • 125 g smält smör
  • 200 g Philadelphia cream cheese
  • 125 g blåmögelost (jag använde Danablue Castello)
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 2 skalade päron i små tärningar
  • 2,5 msk strösocker
  • 1 dl päronjuice (jag använde Kiviks pärondryck)
  • 2 msk citronjuice
  • 30 minuter Kyl päronen och mixa sedan till en slät puré med en mixerstav.
  • 150 g grovhackade valnötter
  • 2 msk smör
  • 2 msk brunt farinsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.