12 delar
av varje och till vardags är det ändå snyggt med vitt tycker jag! Ja, ni får se imorgon hur de blev. Skåpen ska rensas, torkas ur och vitrinet putsas och sen ska jag organisera om och göra fint och få ”saker på sin plats” osv… Ja, ni vet… Kram sålänge!
Allti ett gratäng medkikärtor, champinjoner och färskost. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allti ett gratänger'
Så mycket smaker och allting bara "giftersig" i munnen som det så fint heter. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Häll i grädden samt halva mängden mjölk tillsammansmed löksorterna och låt alltsammans koka upp. Lägg över resterande potatis över kasslern och avsluta med den rivna osten
En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter siglite själv. Här har jag blandat kycklingmedpotatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Den här fiskgrytan är smaksatt med saffran och även fått litesting av sambal oelek. Jag serverad bröd tillmin gryta men vill man ha en matigare gryta kan man koka med tärnad potatis eller servera kokt potatistill
Idag blev det en riktigthärligsöndagsmiddagmedfiskgryta och äppel/hallonpaj till efterrätt. Så jag sänder ett tack tillmin snälla pappa som skickarmedmig dessa godsaker hem när jag hälsar på
-) En riktigt mörk chokladkaka täckt med en luftig chokladkräm, det kunde ju vara sämre. Baka, baka liten kaka eller så blir det väldigt nära en chokladtårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.