Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismos med gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Potatismoset går alldeles utmärkt att göra i förväg och förbereda fram till gratinering i ugnen, med grädden ovanpå och allting
De här småkakorna bara måste ni prova, de är så goda. Jag tror att det är saltet i dem som gör det. Jag har fått receptet av min rara granne Lil, efter att ha ätit en ansenlig mängd av dem hemma hos henne
Potatismos är bland det godaste jag vet, och egengjord potatismos klår allt. Men många vet kanske inte hur man ska göra, så därför tänkte jag lägga upp mitt recept på potatismos
Ett fluffigt potatismos med extra mycket som passar perfekt att serveras till de flesta rätter. Med hemmagjord potatismos, bostongurka, rostad lök, ketchup, senap och en gnutta tabasco bredvid blev det en riktig festmåltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.