Hej. Så var denna julhelgen nästan slut och imorgon väntar jobb igen. Känner mig inte överdrivet peppad för jobb just nu men det blir säker bra när man är på plats på kontoret imorgon
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Superenkel och jätte god äppelsmulpaj. Detta behöver du till en ganska liten paj. 3-4 skalade äpplen1½ dl glutenfritt mjölmix (jag använde sempers finmix)2-2½ dl sempers rena havregryn3 msk strösocker100 gr smör3 msk socker och 1 msk kanel att blanda äppelbitarna i
Ett super enkelt recept som tillbehör till soppa eller. som drinktilltugg. Detta behöver du. 1 platta smördeg (Millefoglie från Schär, gluten o vetefri)
Kycklingfilé passar bra som buffémat. Går att servera både varm och kall. Även detta recept är från den goda buffén som vi blev bjudna på förra helgen hos min syster
Grilla kycklingspett i ugnen är otroligt smidigt och något jag verkligen rekommenderar. Jag lade kycklingbitar i marinad över natten och sedan trädde jag dem bara på spett och satte in dem i ugnen på serveringsdagen
Ännu en sill från Öhmans mat och vin. Denna gång med en senapssill som är lite mustigare i smaken. Den här kommer inte gå hem oss alla, men är ett riktigt intressant alternativ till "vanlig" senapssill
Det här är en krämig senapssill med sting. Vill du har mindre sting i den så tar du mindre fransk senap och mer skånsk senap och vill du ha mer sting gör du precis tvärtom
Testade baka glutenfritt bröd idag. Blev inte så snyggt, men ganska gott. Det lönar sig att smörja formen ordentligt, jag hade lite problem med att få loss brödet
Köpt glutenfritt bröd är ingen höjdare i varken smaken eller innehållsförteckningen. Vill man ha gott glutenfritt bröd gäller det att baka det själv, annars står jag över