Levainbröd
Bread and Beyond
Bread and Beyond
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Start på russinjäst/vildjäst
  • 125 g russin
  • 50 g honung
  • 25 g socker
  • 250 g ljummet vatten
  • Dag 1, kväll
  • 30 g vetemjöl special
  • 20 g vildjäst
  • 10 g ljummet vatten
  • Dag 2, morgon
  • blandningen från gårdagen
  • 30 g vetemjöl special
  • 25 g ljummet vatten
  • Dag 2, kväll
  • 525 g vetemjöl special
  • 350 g ljummet vatten
  • blandningen från morgonen
  • Dag 3, morgon
  • 950 g vetemjöl special
  • 800 g levain
  • 550 g ljummet vatten
  • 2 msk ekologisk honung
  • 30 g salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.