Skär kyckling, lök och paprika i små bitar. Lägg i currypastan och låt fräsa i ett par minuter. Fräs kyckling, lök och paprika i het olja tills den fått färg
Strimla kycklingfiléen. Fräs gröncurrypaste i rapsoljan 1 minut. Tillsätt kycklingen och låt bryna 2 minuter. Häll på kokosmjölk, asiatisk fisksås och farinsocker och låt koka 5 minuter, eller tills kycklingen är färdig. 250 g kycklingfilé. 1 msk gröncurrypaste
Kyckling med gröncurry, det var inte alls tokigt på något vis. Bryn kycklingen och löken tillsammans med currypastan, krydda med salt och lite svartpeppar
Även nyttigt är raps/jordnötsolja, ingefära, mager kyckling, curry, och många olika grönsaker. Man kan låta fantasin flöda fritt, ha i sitt favoritkött och/eller grönsaker, roliga kryddor, i nötter, frukt, göra sås på curry, kokosmjölk, sweet chili, soya… möjligheterna är många
Stek kycklingfiléerna, lägg i paprikan. 400 g strimlad kycklingfilé. 1 påse kryddmix green curry. 400 g strimlad kycklingfilé. 1 påse kryddmix green curry
125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttig curry så köp hög kvalitet. 2-3 msk gröncurry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. 4 kycklinglår skurna i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.