Hursomhelst påstod dotter Josefin, som fotat boken och varit med och provsmakat det mesta som finns i den, att just romrussinkakorna var riktiga höjdare, så jag satsade på dem
Koka i cirka 20 minuter och skumma av under tiden. Hacka persiljan. Skär champinjonerna och den gula löken fint och fräs i lite matfett i en rymlig kastrull
Smaksätt med mintessencen och smaka av. Jag skrev för några dagar sedan att jag hade gjort chokladtryfflar och här är receptet (som är hämtat från min första bok Bakglädje med LCHF)
Ibland när man är ute på restaurang och äter brukar man få små söta minilimpor i brödkorgen och det tycker jag är jättegulligt och brukar göra hemma ibland också
Nu har turen kommit till I Love Eco från ICA i vårat kylskåp och jämfört med tuben innan från Hemköp (Garant, Axfoods emv*) smakar I Love Eco -kaviaren helt fantastiskt bra
Nu börjar de riktigt goda apelsinerna komma i butiken med tjocka härliga skal. Så varför inte passa på att även använda skalen till annat än kompostering
Nu har jag skrivit några inlägg där jag nämnt den härliga boken "LCHF för kvinnor", så vad passar väl bättre då än att har en hel veckomeny från den boken
Yakinuki från japan har jag blivit bjuden på förr men aldrig gjort själv. Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö av olika varianter på
Framför allt så brukar jag plocka jordgubbar där men de odlar också massor med andra saker. -( Jag har tidigare berättat om Bärby självplock som inte ligger så långt ifrån där jag bor
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.