Ytterligare ett bröd på temat picknick. ) Ett ljus, lite syrligt utflyktsbröd, perfekt att fylla med mozzarella, sallad, basilika, tomater och italienska charkuterier
Ett enkelt fluffigt bröd, någonstans mellan det där goda turkiska, vad det nu heter, och en fralla. På vintern kan man med fördel låta degen stå svalt över natten och sedan baka ut till knaprigt frukostbröd med det fluffiga innehållet
En sats bröddeg Fyllning. Låt brödet svalna och ta med det på en picknick där det skärs på plats - och om du har tur så är brödet fortfarande varmt i mitten - eller ät det på plats
Där bakades det bröd och det såg ut att bli så himla bra så jag ville testa själv. Ta ut plåten, häll på lite mjöl och lägg på bröden när de nått dubbel storlek
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Pensla bröden snabbt med lite vatten och strö eventuellt på vallmofrön. Lägg två bröd i varje plåt och låt dem jäsa 20 minuter under duk. Sätt in plåtarna en i taget högt upp i ugnen och grädda bröden 2-3 minuter på varje sida tills de fått bruna fläckar