När matfettet tystnat och blivit brynt - lägg i köttbitarna. Rör ut mjölet med 1/2-1 dl vatten till en slät redning och rör ner den i grytan tillsammans med sockerkulören
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 22 2 kg högrev eller märgpipa. Så här gör du 2 timmar Skär köttet i 3 cm stora bitar, salta och peppra med kvarnen
Lägg undan hälften av köttet till morgondagens fajitas och blanda resten med grönsaker och hälften av kalopsskyn (spara hälften till morgondagens fajitas)
En oslagbar klassiker i husmanskostens värld är skånskkalops. / Barbro Skånskkalops. 5-6 rätt stora morötter i grova bitar. 3-4 lagerblad. 10-12 kryddpepparkorn. 5-6 rätt stora morötter. 3-4 lagerblad. 10-12 kryddpepparkorn
Nästan lite synd att vi inte såg det direkt för då hade vi gjort en större grej av det, ni vet med kläder, dukning och hela tjottabaletten - men det får vara till en annan gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.