Till skillnad från mig så vill den personen äta bröd till frukost, långa invanda rutiner ni vet, så därför bakar jag nu hårt och mjukt LCHF-bröd så det står härliga till
Vill man göra rätten på en helg kan man lyxa till det med salma- eller fröyalax. – Det är två år sedan, och jag tycker fortfarande att det är svårt att hantera hennes diabetes, berättar han
Jag bokstaverar - K O L H Y D R A T E R. Kolhydratballongen som blev diabetes. Jag hörde på radion idag att diabetes typ 2 ökar lavinartat här i Finland nu. Någon forskare hade räknat ut att om det fortsätter så här kommer si och så många att ha diabetes typ 2 efter si och så många år. Undrar förresten om det var samma forskare som sa att det är övervikten som är orsaken till diabetes typ 2, för han kanske borde byta yrkesbana i så fall. Orsaken till diabetes typ 2 är ju inte övervikten, men att man går med högt blodsocker hela tiden, och övervikt är ju en annan biverkning av själva förtäringen av det som ger det förhöjda blodsockret, och det är ju i allmänhet - vad. Den som vill lära sig mera om hur man själv botar sin diabetes typ 2 kan läsa kostdoktorns visa ord
200-225 grader. Ingredienser till 4-6 st vetekakor. 50 g smör eller margarin, 5 dl mjölk, 50 g jäst, 1 tsk salt, 1 msk socker, ca 10-11 dl vetemjöl, 2 dl fiberhavregryn, 1 msk socker. Bröden är nu färdigjästa så skjuts in i ugnen ca 15-20 min beroende på storlek. 200-225 grader. 4-6 st vetekakor. 10-11 dl vetemjöl,. Bröden är nu färdigjästa så skjuts in i ugnen ca 15-20 min beroende på storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.