Grön gratäng
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatis- och auberginegratäng, 4 pers 700 g kokt potatis, skivad
  • 1 stor aubergine, ½ cm -skivor, dela skivorna på mitten (gör att gratängen blir lättare att ta då)
  • 1 dl olivolja
  • 2 kulor mozzarella (250 g), grovt riven
  • 1 dl hackade svarta oliver
  •  
  • Tomatsås
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, riven/pressad
  • 1 burk/pkt krossade tomater
  • 1 grönsaksbuljongtärning 1 tsk socker
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • ev. hackad färsk chili
  • hackad färsk basilika
  • 70 g färsk spenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.