Om man går fort och ler mycket är det ingen som ser att man är ful -Lasse Åberg. Detta var goa grejer. Rostad kål med vinägrett gjord på senap och gräslök
Senapsvinägrett. Vilken värme. Vad passar bättre än en god sallad dessa varma sommardagar. Om man dessutom har en vinägrett till så känns det ännu fräschare än om man använder sig av en mejeribaserad dressing med crème fraîche eller yoghurt
- Skala och koka potatisen. Koka ärterna enligt anvisningen på förpackningen. - Skala och skiva löken. Vispa ihop senap, vinäger, olja och honung i en skål
Senapsvinägrett. Servera prinskorven med sallad och senapsvinägrett. 1. Rör ihop senap med vinäger. 2. Droppa sakta i oljan, och rör om/vispa hela tiden
Senapsvinägrett. Sätt ugnen på grill, 250°. Dressing. Blanda senap och vinäger. Vispa ner oljan lite i taget i en tunn stråle och tillsätt sedan vatten, honung, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.