Vad jag älskar mest är alla de fina färgerna, vi äter ju med ögat också. Marineraderotfrukterivitlök, salt, svartpeppar och olivolja som är gott att serveras till kött och kyckling
Lägg ini en ugnsfast form och täck med färska kryddor. Krydda köttet rikligtmed salt och peppar och stek i stekpannan runt så köttets porer stängs hastigt och saften interinner ut under tillagningen
Rostbiffen helstektes långsamt iugnen och serverades sedan med en varm sallad och fikon. Serverade sedan den skivaderostbiffenmed den varma salladen och färska fikon
Det är billigtmedrotfrukter och väldigt gott tycker jag. Jag skär upp dem i klyftor, lägger dem på en plåt med bakplåtspapper och häller olivolja, flingsalt och lite oregano över
Lägg köttet i en ugnssäker form. Täck över medfolie och låt det vila. Smaka av med salt och peppar. Stickin en köttermometer så att spetsen kommer mitti köttets tjockaste del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.