Tillsätt kryddorna ochkikärtorna. Jag brukar servera den här couscousenmed myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Häll av kikärtornaoch skölj med vatten. Blanda runt kikärtornamed oljeblandningen. Häll upp kikärtorna på plåt och se till att de ligger utströdda och inte på varandra
Själv hade jag i ärlighetens namn också behövt göra ett besök hos farbror tandläkaren, men med min tandläkarskräck så är det inte så lätt att "bara" ringa och boka tid
Häll kikärtorna i ett durkslag och skölj dem väl under rinnande vatten. ungrostade kikärtor. Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma
Ingredienser Portioner. 4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Ett enkelt sätt att göra en grillsås är att blanda peston med creme fraiche. För någon dag sedan gjorde jag den här tomat- ochchilipeston som blev jättegod och eftersom den innehåller både chili och vitlök blir det ett härligt sting i smaken
Idag gjorde jag den här gryta med rotfrukter ochkikärtor till lunch. Jag erkänner att jag var liiiite skeptiskt mot kikärtor men skam den som inte vågar testa nåt nytt
Skölj kikärtornaoch ha i pannan, krydda efter smak. kikärtor,. Som vanligt stod det ganska mycket bra men det var främst ett recept som kändes värt att riva ut och ta med hem
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtormed vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Godmorgon, snart bär det av till jobbet men innan det lite träning och en liten titt in här
Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.