Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarriga inlägg att se fram mot
Tillsätt tomatpurén och låt det fräsa några minuter, fyll på med vatten så det knappt täcker skalen. Ja, det blir väl ett naturligt steg i ledet att göra hummerfond av hummerskalen
Servera din bolognese medspaghetti och färskriven parmesan på toppen. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Kommer ni äta lite godare mat när det är helg eller kör ni på med "vanlig" mat vardag som helg. Om ni vill äta något festligare så kan jag tipsa om hummer
Eyvind föreslog hummer och problemet med ”gå-över-smakbiten” var löst. Mitt hundrade inlägg måste ju bara innehålla en favorit som varit med från början av min matkarriär
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.