Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
TO DIE FOR pastagratängmedkycklingoch curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Köpte med mig färdiggrillad kyckling hem i fredagskväll, som vi åt pomme, blandad sallad och olika såser till, och på lördagen gjorde jag en pastagratäng på resterna som blev av kycklingen
salt och svartpeppar. 600 g kycklingfilé. 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Jag bjöd mina tjejkompisar på en god och enkel pastagratäng i lördags. Men passar först på att njuta av tystheten och lugnet med lite tända ljus, en kopp te och en frukostmacka
Häll sedan såsen över pasta-kycklingröranoch rör om alltihop med en stor slev. Börja med att koka pastan, häll av vattnet och häll över en matsked olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.