Smaka avmed mer salt och peppar. Dagens middag blev en mustig bolognese som har fått stå och puttra länge och som sedan serveras med spagetti och riven parmesan
G. o. d. m. r. g. n. A. l. a. i. s. å. b. f. ö. ä. e. v. t. p. K. k. j. u. U. V. ,. h. I. E. c. y. D. Ä. M. P. x. -. B. T. q. &. (. ). 1. 0. N. J. S. Å. R. 6. 2. . 3. 5. é. H. L. w. F. d l
Smaka ev avmed salt och peppar. Skär fläsk, högrev och salami i fina tärningar. Tillsätt fläsk, högrev, salami och tomatpuré och låt fräsa ytterligare ett par min
Med det ena benet före det andra togs de bestämda stegen in till favoritstyckaren. En rejäl traktörpanna hettades upp med smör och olja innan lök, vitlök och morot tillsattes och fick fräsa på medeltemperatur till löken var mjuk och glasig
Smaka av såsen med salt och vitpeppar. Börja sedan med att blanda ströbröd, grädde och mjölk i en skål tillsammans med fond, ägg, kryddor, lök, vitlök och persilja
Allt hälls i en gryta och här lägger du ner även shalottenlök och morätter och fyller på med vatten. Dela sedan även högrevet i små bitar, förstek och salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.