Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Kan bara hålla med, det är inte mycket som slår, hemmagjord pasta med köttfärssås. Har tidigare lagt ut pastarecept, som jag använde till lasangeplattor, idag har jag istället gjort tagliatelle av samma smet
Du behöver en köttkvarn med korvhorn men det är också allt. Salsiccia. För bästa resultat har jag av Gustav Erikson, mästare i charkuteri, fått veta att för bästa resultat ska man mala kött med salt dagen före korvmakeriet
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
späda med. med pastavattnet om såsen är för tjock. Servera pastan med kyckling, tomater och sallad. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. Tagliatellemed vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås4 port500 gram fläskfilé240 gram pasta, Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl grädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk gräslök, finhackadTill servering. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås, riven parmesan och fräsch sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.