Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Blanda kycklinggrytan ochpastan. Ta rikligt med parmesan och svartpeppar vid servering. Tillsätt vin, dragon och crème fraiche, låt puttra till kycklingen är klar
Börja med att rensa musslorna, slänga trasiga och döda osv. Avnjut med ett gott vittvin som tex Stoneleigh, ett av våra favoritviner som vi alltid återkommer till
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Smaka av med salt och peppar. Servera med ett gott bröd. Häll i vittvin, vatten, tomatkross, buljongtärning och saffran
Till lunch blir det blåmusslor uppkokta i vittvinoch grädde med lite pastaoch till kvällen Vitello Tonnato (kalv med tonfisk) vilken vi kommer att äta med en grönsallad ochpasta
Sätt en kastrull medpastavatten att koka upp. Så har man blåmusslor över från helgens fisksoppa, samt en purjolök och en flaska vittvin i kylen, då är den här pastarätten klar på ett kick
Fräs lök och riv ner vitlöken och låt fräsa med. Maten som vi bjuder er på idag blir varken med thailändsk eller svensk inspiration utan snarare italiensk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.