Det här är min variant - fylld med karrébacon (ICA´s), soltorkad tomat, mozzarella och kryddor. Där kött (oftast Karré) skärs till ett "ark" som fylls med diverse godsaker - man tar helt enkelt det man gillar
I morse hade jag fina vänner över på frukost och bjöd då på en variant av de här baguetterna. Dock var jag lite snål och tror att man bör ta minst en kruka för att få riktig basilikasmak på det
Gör en tomatsås på krossade eller hela tomater, med lite balsamvinäger, lök, vitlök och kryddor. Ät som det är eller servera tillsammans med bulgur för en matigare variant
Jordgubbssallad medhalloumi, tomater, nötter och honung. Stekt potatis med purjo och vitlök. Stek halloumin i kuber på medelvärme i olja till den har fin färg
1 msk grönsaksbuljong 1 msk olivolja 0,5 burk(ar) soltorkadetomater 2 msk olja , från tomaterna 1 förpackning kokta kikärtor 0,5 kruka(or) persilja 1 st vitlöksklyfta(or) , liten 1 st citron(er) , rivet skal av en citron 2 msk citron(er) , saft från en citron, 1 - 2 msk 0 st salt 0,5 st romansallad 200 gram halloumi 1 st avokado 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Dela de soltorkadetomaterna i större bitar. Skär tomaterna i små tärningar. Gör då rullarna färdiga, och förvara dem i en ugnsform med plast över i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.