ruccolasallad. Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päronoch gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Blanda i salladenoch toppa medpäronen, grovt hackade valnötteroch kluttar med gorgonzola. Det är ju knappast någon nyhet att päron, valnötteroch gorgonzola är en av världens bästa kombinationer i smakväg men för mig som just lärt mig att tycka om mögelost har en helt ny värld öppnat sig
Jag ska snart kolla in Anne Lundberg och Paul Svensson på SVT men först - recept på den här Ottolenghisalladenmedpäronoch pecorino som vi faktiskt åt för första gången på nyårsafton förra året
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.