Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Och älskar att äta mysmiddag en helt vanlig torsdag utomhus med folk jag tycker om. I min har jag romansallad, knaprigt stekt bacon, rödlök, gurka, krutonger på rostat mörkt bröd skuren i små bitar, caesardressing, balsamico, massa hyvlad färsk parmesanost samt godaste kycklingen i tunna skivor
Vänd sist ner parmesanosten och smaka av med salt och peppar. Ingen köpedressingen slår den här hemmagjorda som innehåller både sardeller för smak o sälta och även parmesan för textur och den där lilla extra piffen
Serve immediately. In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. In a large skillet over medium heat melt 2 Tablespoons butter. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided. 2 medium zucchini, sliced
Caesarsalladmed räkor och hemmagjord casesardressing, perfekt till en lillördag som denna. Caesarsallad är en storfavorit och jag beställer nästan alltid det ute till lunch
Skiva rödlök, salladslök och blanda ner i salladen tillsammans med sockerärtor. Tillred dressingen genom att mixa samman sardeller, äggula, vitlök, fetaost och kvarg till en slät massa i en matberedare eller med en stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.