Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stor gryta med olja utan att det får färg. Lägg ner i grytan tillsammans med paprikapulver och fräs ett par minuter
Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stor gryta med olja utan att det får färg. Lägg ner i grytan tillsammans med paprikapulver och fräs ett par minuter
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Fyllningen blev italieninspirerad medsalsiccia, spetskål och spenat. Inget pajskal med bönor eller kikärtor den här gången, utan med sesammjöl och mandelmjöl
Om vi ska återgå till grytan tycker jag om den här kombon med grädde, soja och sambal oelek. Kan tänka mig att för de som inte vill ha hettan kan man ersätta med tomatpuré istället
Toppa med hackad persilja. 1100 g italiensk lantkorv, till exempel salsicciamed 78 % kötthalt. 1Smaka av med salt och peppar. 1Fodra en soppskål med bladspenat och häll över soppan
Fräs lök och korv i en stekpanna med lite olivolja. Servera med spagetti eller annan pasta. 3-4 färska salsiccia korvar 1 gul lök (finhackad) 1 dl vitt vin 2 dl vispgrädde 1 hand hackad färsk persiljaPastaGör så här. 3-4 färska salsiccia korv
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.