Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna
Så idag blev det ”Kycklingfylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Har ni förresten provat baconlinda eran kyckling någon gång. Förutom att baconet bidrar med en god sälta och smak så hjälper den även till att hålla kycklingen saftig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.