Burrata med nektariner och rucola Skär nektarinerna i klyftor. Riv burratan, eller mozzarellan, i bitar med fingrarna. Blanda nektarinerna och osten med rucola i en skål Zeta
Grillad bruschetta med räkor, ricotta och örter Blanda räkor med salladslök, tomater, basilika och olivolja, smaka av med salt och peppar. Grilla brödskivorna på båda sidor Zeta
Bruschetta med bönor och avokado Grilla brödskivorna i 250 grader på ett galler i övre delen av ugnen eller stek dem gyllenbruna i en stekpanna Zeta
Grön sparris med fagiolatosås Skölj sparrisen. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull. Skala vid behov upp till 5 cm från spetsen och skär av 1/2–2 cm av foten beroende på hur den torkat Zeta
Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Riv salladen i bitar och blanda med rädisor och rödlök i en skål Zeta
Snabb gravlax med gurksallad Lägg laxskivorna på ett fat. Strö över sockret och ta sedan några tag med saltkvarnen. Låt det stå och dra i kyl ca 30 minuter Zeta
Panzanella con Fagioli, bön- och brödsallad Börja med att lägga tomat och gurkbitarna i lite salt. Låt stå 5-10 minuter tills grönsakerna vätskat sig lite Zeta
Lättgrillad lax med olivkräm, ärtskott och krutonger Grilla laxen snabbt på het grill, 10-15 sekunder per sida. Skiva laxen tunt och lägg på tallrik eller fat Zeta
Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden Zeta