Zeta
Zeta
Zeta
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Förrätt

Förrätt

Burrata med nektariner och rucola

Burrata med nektariner och rucola

Skär nektarinerna i klyftor. Riv burratan, eller mozzarellan, i bitar med fingrarna. Blanda nektarinerna och osten med rucola i en skål
Grön sparris med fagiolatosås

Grön sparris med fagiolatosås

Skölj sparrisen. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull. Skala vid behov upp till 5 cm från spetsen och skär av 1/2–2 cm av foten beroende på hur den torkat
Snabb gravlax med gurksallad

Snabb gravlax med gurksallad

Lägg laxskivorna på ett fat. Strö över sockret och ta sedan några tag med saltkvarnen. Låt det stå och dra i kyl ca 30 minuter