Salta och peppra kycklingen och bryn i olivolja så att det får en fin gyllenbrun yta. Blanda tomatcreme, rödvinsvinäger, olivolja och strimlad basilika i en skål
Koka rödbetorna mjuka, dra av skalet och låt svalna. Skölj matvetet, skala och strimla morötterna. Vänd ihop matvete och morötter med olivolja och vinäger
Hetta upp rikligt med olivolja i en stekpanna tillsammans med vitlök och chili, tillsätt broccolin och stek hastigt på hög värme tills broccolin fått lite färg
Skala och kärna ur melonen. Räkna med några timmar för att frysa melonkuberna ordentligt. För att det är lill-lördag, semester, till helgen eller bara för att det faktiskt fortfarande är sommar och för att det är så gott
Melon & fetaostsalladca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm2 pkt fetaost, smulad1 salladlöknågra blad myntalite olivoljasalt, svartpepparHacka lök och örter, blanda allt, smaka av med salt och peppar, eventuellt kan det behövas en lite skvätt citron. ca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm
Skala och skär melonen i bitar. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Lägg på bitar av fetaost och oliver. Skaka samman allt ingredienser till dressingen och häll den över salladen
Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medan melonen stavmixas. Fyll glassformarna med melon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.