Skiva upp köttet i tunna skivor och lägg upp på ett serveringsfat. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Sätt ugnen på 175°. Stek klart i mitten av ugnen ca 20 minuter tills köttet har en innertemperatur på 70 grader. Rör ihop ingredienserna till marinad 2
Skapa äggen tillsammans med kryddorna och häll det över maten samtidigt som du rör. Efter den har stekts lägg baconet på papper för att ta bort flottet
Koka pastan enligt anvisningpå paketet. Stek tofun på hög värme så den får fin färg. 2 portioner 1 pkt (200 g) rökt tofu1 hackad lökfinhackad vitlök efter smak1/2 dl riven parmesan2 dl sojagrädde hackad persiljaspaghettisalt, svartpepparSkär tofun i tunna skivor
Fortsätt direkt med spaghettin enligt nedan. Alla som varit i syditalienpå vintern vet att det är de små cocktailtomaterna som klänger sig fast på tomatrankorna sent in i vinterkylan
Denna krämiga och vegetariska variant på pasta Carbonara blev kvällens middag hemma hos oss. Carbonaran ska visst toppas med rejäla tag om svartpepparkvarnen, extra riven parmesanost och gärna lite färsk persilja för färgens skull vid servering
Koka spagettin enligt anvisningarnapå paketet. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Fördela din pasta carbonarapå fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar
Hacka ½ dl jordnötter och häll ner i den färdiga chokladsmeten. Förslag på lite olika smaksättningar. Häll på fudgemassan, samt tryck ner några mandlar till
Ingredienser. Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.