ca 500 g kycklingfilé (lår- eller bröstfilé)2-3 paprikor av olika färg8 körsbärstomaterfärsk timjansaltsvartpeppar2 ägg1 burk kesella (250 g)1 dl lättcrème fraiche1 msk dijonsenap4 msk riven parmesanost1 burk sardellfiléer (50 g)350-400 g färsk pasta, t e x farfalle1
En ganska så matig pastasallad med en härlig sälta, man kan naturligtvis göra egen Ceasardressing, men på sommaren vill jag kunna lägga tid på annat än matlagningen så jag köper färdig Ceasardressing
Grillade kycklingspett med caesarpastaca 500 g kycklingfilé (lår- eller bröstfilé)2-3 paprikor av olika färg8 körsbärstomaterfärsk timjansaltsvartpeppar2 ägg1 burk kesella (250 g)1 dl lättcrème fraiche1 msk dijonsenap4 msk riven parmesanost1 burk sardellfiléer (50 g)350-400 g färsk pasta, t e x farfalle1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.