Bräserad högrev med örter, krispigt bröd och mikrade oliver
Zeta
Zeta
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g högrev delad i 4 biffar
  • 4 msk Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • 1 gul lök , delad på fyra
  • 1 morot , delad på fyra
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl Zeta Rödvinsvinäger
  • 2 dl Zeta Matlagningsvin Rött
  • 2 l vatten
  • 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
  • alt. Zeta Snack Oliver Kalamata , 70 g
  • 2 schalottenlökar , finhackade
  • 1/2 knippe persilja
  • Skal från 1 citron
  • 1/2 dl Zeta Crostini , krossade
  • Flingsalt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.