Ännu ett förslag på vad man kan göra med grillrester. Det blir j**ulskt gott. Grilltoast med kryddsmör, sparris och beafranskbrödgrillat köttpersiljevitlökssmörtomatgrön sparrisbeasåsostBred kryddsmöret på brödet
Hur svårt kan det vara egentligen att göra egen bea. Okej jag erkänner att jag hade stora problem med att göra egen bearnaise tills jag lärde mig att göra den exakt såhär
Lite flingsalt på och de kan nästan ersätta mina älskade chips. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Skär kycklingen i tärningar och fräs i olja några minuter. Häll på fishsaucen och fräs ytterligare någon minut, pudra över majsstärkelsen och rör om, ha i kokosmjölken, vattnet och buljongtärningen ha även i spadet från ananasen
Min mamma bjöd på söndagslunch idag och jag gjorde efterrätten, en fransk citronpaj. Det blev lite mer komplicerat än jag tänkt mig eftersom vår jordfelsbrytare är på dåligt humör
bjuder vi er på idag, eller i alla fall ett recept på en drink. Denna bjöds vi på när vi var hos fam. Persson på midsommarafton (därav midsommarstången) och vi kommer absolut att göra den själv, flera gånger
I somras fyllde jag 40 år och i slutet av augusti hade jag en stor fest för nära och kära. -) Då temat var Sex and City ville jag ha en rosa välkomstdrink