Kesobröd - LCHF
Good Things My Way
Good Things My Way
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g keso
  • 6 ägg
  • 2 msk fiberhusk
  • 5 tsk bakpulver
  • 3 msk kokosmjöl
  • 1½ dl mandelmjöl
  • 8 msk kruskakli
  • el. fibrex
  • 1 dl solroskärnor
  • ½ dl hackade nötter
  • 4 msk kokosolja
  • ½ tsk salt
  • Ev vallmofrön
  • 20 min
  • 250 gram keso
  • 6 ägg
  •  
  • Rör ihop
  • 2 msk fiberhusk
  • 5 tsk bakpulver
  • 3 msk kokosmjöl (Aman prana)
  • 1,5 dl mandelmjöl (Jag använder Sellton)
  • 8 msk kruskakli (går att ersättas med fibrex)
  • 1 dl solroskärnor
  • 0,5 dl blandade hackade nötter
  • 4 msk deodoriserat kokosfett
  • lite salt
  • 250 gram keso
  • 6 ägg
  •  
  • Rör ihop
  • 2 msk fiberhusk
  • 5 tsk bakpulver
  • 3 msk kokosmjöl (Aman prana)
  • 1,5 dl mandelmjöl (Jag använder Sellton)
  • 8 msk kruskakli (går att ersättas med fibrex)
  • 1 dl solroskärnor
  • 0,5 dl blandade hackade nötter
  • 4 msk deodoriserat kokosfett
  • lite salt
  • 250 gram keso
  • 6 ägg
  •  
  • Rör ihop
  • 2 msk fiberhusk
  • 5 tsk bakpulver
  • 3 msk kokosmjöl (Aman prana)
  • 1,5 dl mandelmjöl (Jag använder Sellton)
  • 8 msk kruskakli (går att ersättas med fibrex)
  • 1 dl solroskärnor
  • 0,5 dl blandade hackade nötter
  • 4 msk deodoriserat kokosfett
  • lite salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.