Torskryggmed prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes med smörstekta kantareller och krämig potatispuré smaksatt med prästost
Serveras med dillmos. Knaperstek bacon, stek tunt skivad charlottenlök och kantareller i omgångar. Stöt med en potatiskross, smaka av med salt & peppar + dillen
torskrygg. Mixa såsen slät med en mixerstav, sila såsen genom en trådsil. färska kantareller. torskrygg. Tillsätt olivoljan och kör med mixern hela tiden
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Stek det tillsammans med champinjoner i några minuter tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.