påstod att det var ett gammalt djungelordspråk men hur många rabarberpajer Fantomen lagat till låter vi vara osagt) För en rabarberpaj om året brukar vi ändå få till, oavsett hur sällan vi sötfikar
8-10 100 g mandelmassa 125 g rumsvarmt smör ( extra till formen) 3/4 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 tsk finrivet citronskal 2 krm flingsalt 2 dl havregryn 500 g rabarber 1 msk majsstärkelse Till servering grädde eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan
Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning. Susanna Livijn Wexell 150 g Mat & Bak Smör. 3 krm Kardemumma Mald. 5 msk Mat & Bak Smör
Krämig rabarberpajmedmandelmassaPajdeg. Varför inte en rabarberpaj denna junisöndag. Jag serverade med en klick vaniljvisp och det gav definitivt mersmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.