En smulpaj går fort att göra om man får fikagäster och för den som inte tror sig kunna fixa en god efterrätt kan jag glädja med att det är busenkelt att göra en smulpaj
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Serveras gärna medbär, frukteller ät den kall som den är. Vid servering strö råsockret i formarna och bränn sockret till karamell med hjälp av en gasbrännare eller maxvärme i grillvärme i ugnen
Enkelt, gott och lite sött blev det här brödet och receptet kommer från COOP. Blanda filmjölk och bikarbonat och rör ner i de torra ingredienserna med sirapen och frukten och rör ihop till en jämn smet
Smörj en ugnsfast form med mjölkfritt margarin, ”ströa” det med farinsocker eller muscovadosocker. Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare
Ner med cabben, upp med volymen, shotta bislovon och tugga vicks blå var coolhetsfaktor på max. Straffet för denna utflykt blev - tillbaka till sofflocket och fram med näsdukarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.