Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. Rör ner mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar RÅRÖRDA LINGON Rör de tinade lingonenoch socker tills sockret lösts upp
Blanda lingonoch socker och kropps dem med en ballongvisp. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
De serverade Wallenbergaremed ärtpuré, rårörda lingon, potatispuré och skirat smör. Denna spänstiga Wallenbergare, stekt till perfektion, saftig och mör, var som en dröm att få dela med kniven, att få sätta gaffeln i och slutligen låta tryckas upp mot gommen
Köp gärna frysta lingonoch rör ut med socker istället för den färdigblandade lingonsylten på burk. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Bland lingonenmed stevia, låt stå. minuter i smör, avsluta med att tillsätta ärterna och örtsalt. Har lekt om klassikerna wallenbergaren till en nyttigare
Hacka en schalottenlök och en vitlöksklyfta och låt dessa fräsa med tills de är mjuka. Stek svampen tillsammans med fläsket i ett par minuter tills de får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.