Gör så här. Sätt ugnen på 175 grader. Knäck äggen i en skål som rymmer två liter vätska. Blanda ner vetemjölet i äggen under omrörning, vispa till en homogen smet
Gör så här. Smält smör i en stekpanna och knaperstek bacon. Lägg åt sidan för att svalna. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök
Gör så här. Så här gör du. Lägg färsen i väl tilltagen skål, tillsätt ägg och schalottenlökfond. Blanda ströbröd, mjölk och grädde rör ut ordentligt, låt ej stå då blir det en klump
Gör så här. Så här gör du. Börja med att starta ugnen, 225 grader. Strimla och stek baconet knaprigt i en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil
Gör så här. Bryn färsen i olivolja & smör. Tillsätt grönsakerna och tärnat bacon. Låt fräsa någon minut. Häll i vatten, fond, vin och passerade tomater, rör om och sjud under lock i 15 min
Gör så här. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min
Gör så här. Blanda köttfärs med grovhackade dragonblad och spenat. Smaka av med salt och peppar. Forma 4 fina biffar, tryck till ordentligt så att all luft försvinner ut färsen