Bjud in till påskfest som är smakfull av vår. Starta med en krämig frittata, fortsätt med lamm eller kyckling och avsluta med en exotisk fruktdessert. Sen är det bara att njuta och tacka för applåderna.
Gör så här. Vispa samman ägg, mjölk, mjöl, fond och smaka av med salt och peppar. Doppa brödskivorna i smeten så att de dränks in ordentligt och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm´s stora bitar. Mortla piri piri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste schalottenlöksfond, paprikapulver, soja och sirap
Gör så här. Värm ugnen till 175°. Skala och krossa vitlöken, dela citronen i större bitar. Blanda ihop vitlök, citron, salt och peppar i oljan och gnid in i kycklingen
Dela på kycklingfiléerna, vispa upp ägget, salta & peppra och riv parmesanosten grovt. Ta ut zucchinin men låt paprikan & vitlök gå klar tills de mjuknat