Oxfilé tournedos med potatiskaka och rödvinsås
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatiskaka med spenat
  • 700 g potatis
  • 1 st lök, gul
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 65 g bladspenat, färsk
  • 6 st ägg
  • 2 dl grädde
  • salt och peppar
  • Oxfilé tournedos
  • 800 g oxfilé (mittbiten)
  • 2 msk smör att steka i
  • salt och nymald svartpeppar
  • Rödvinsås
  • 2 st schalottenlökar, skivade
  • 1 st liten rödbeta, skalad och skivad
  • 50 g tärnat varmrökt sidfläsk
  • 2 kvistar timjan
  • 5 dl rött vin
  • 0 st lagerblad
  • 2 msk Bong Touch of Taste Oxfond
  • 5 dl vatten
  • 1 tsk sherryvinäger alt. rödvinsvinäger
  • 25 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.