Ljuvliga vegetariska rätter där du lyfter fram underbara smaker med hjälp av Touch Of Taste olika fonder! Här hittar du recepten på de grillade grönsakerna och sopporna du inte vill missa!
Blandade grönsaker, t ex broccoli, förkokt majs och cocktailtomater. Dela grönsakerna i fina bitar. Om det är hårda grönsaker eller rotfrukter så är det bra om du ger dem ett snabbt uppkok först
Skölj och dela tomaterna på mitten. Tomaterna skall skrumpna ihop och torka. Smaksätt tomaterna med timjan, vitlök, rosmarin, salt, svartpeppar och lagerblad
Lägg det stekta bröden på tallrikar och toppa med mozarella, tomat, olivolja och ev någon färsk ört. 1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond. 12 skivor tomat
Koka upp vatten och grönsaksfond. 2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond. Gör så här. Borsta rent rotsellerin med rotfruktsborste under rinnande vatten och skär bort grusiga delar
Häll i vatten, ekologisk kycklingfond (ekologisk grönsaksfond fungerar fint för som vegetariskt alternativ) och mjölk och låt koka upp och sjud sedan utan lock tills grönsakerna är mjuka, ca 15 minuter. 2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt Ekologisk Grönsaksfond
Gör så här. Tvätta, borsta och ansa morötterna noga. Vispa samman olja och fond. Lägg morötter och oljeblandningen i en ugnsfast form, strö på sesam, vallmo, farin och svartpeppar
Gör så här. Häll farin, smör, fond och vatten i en stekpanna. Hetta upp den och låt allt tjockna. Vänd ner potatisen och låt det hela bryna och karamellisera tills potatisen är varm och vackert brun (späd eventuellt med lite vatten och det blir för torrt)