Gör så här. Skär fisken i 3 cm kuber. Strimla purjolöken, finhacka vitlöken och fräs i olja. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter
Gör så här. Hetta upp en kastrull med smör och fräs löken några minuter utan att den tar färg. Häll i fond och vin, låt det koka ned tills hälften av vätskan återstår
Rensa och dela kantarellerna i mindre bitar. Bryn smöret lätt på medelvärme i en kastrull. Lägg i svampen och rör om, låt puttra till all vätska kokat in och de börjar knäppa
Ta ur hummerköttet och grovhacka. Lägg åt sidan. Finhacka löken och stek mjuk i smör. Slå i grädden och fonden (ja man kan koka egen men jag hinner sällan det efter jobbet) och låt koka
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Krämig pastasallad med kyckling och fetaost6 port500 g pasta penne2 dl crème fraiche3 dl gräddfil1 grillad kyckling (ca 500 g urbenat kött)3 paket bacon, à 140 g1 liten purjolök2 röda paprikor200 g fetaost3/4 tsk salt2 krm svartpeppar, nymaldPesto1 kruka basilika50 g pinjenötter1 dl olivolja100 g parmesanost, finriven3 vitlöksklyftor1,5 krm saltServeringSolrosskottBasilikaParmesanostKoka pastan, spola i kallt vatten och låt rinna av
Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. En riktigt krämig och god räkpasta. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.