Koreansk fläskkarré med marinerade böngroddar
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g fläskkarré, tunt skivad
  • matolja att steka köttet i
  • Marinerade böngroddar
  • 200 g böngroddar, färska
  • 2 krm sesamolja
  • 1 dl soja
  • 1 tsk sesamfrö, rostade
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  • salta efter smak
  • BULJONG
  • 1.5 dl soja Kikkoman
  • 1.5 msk risvinäger
  • 2.5 msk socker
  • 2 dl vatten
  • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  • 0.25 st morot, fint tärnad
  • 0.5 st purjolök, i fina strimlor
  • 0.25 st paprika, grön
  • 0.5 st äpple, grönt fint tärnat
  • 1 st vitlöksklyfta, riven
  • 100 g ingefära, ca 4 cm
  • 0.5 dl vatten, till mixning av ingefära och vitlök
  • REDNING
  • 1 tsk maizena
  • 1 tsk vatten
  • TILL SERVERING
  • 200 g sockerärtor, fint strimlade
  • 4 portioner ris, kokt enligt anvisning på förp.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.