Inkokt lax med stjärnanis och romsås
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • LAX
  • 800 g laxfilé, benfri med skinn
  • 8 st schalottenlökar
  • 10 cm purjolök
  • 2 st rödlökar, små
  • 1 st morot
  • 2 st lagerblad
  • 4 st stjärnanis
  • 2 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
  • 6 dl vatten
  • 4 msk balsamicovinäger, vit
  • Smaka av med salt och svartpeppar.
  • HUMMER- OCH ROMSÅS
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 dl majonnäs
  • 2 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
  • 50 g stenbitsrom, röd
  • 1 msk apelsin, skal rivet
  • Smaka av med salt och svartpeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.