Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta
Ingredienser Portioner. 6 1 kg mjölig potatis ca 50 g parmesanost 1/2 tsk salt och peppar 2 krm peppar ca 2 1/2 dl vetemjöl olivolja (helst extra virgin) ev finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Denna middag blev sjukt god, och att göra egna gnocchi var väl värt besväret. Nu hade jag bråttom när jag fixade gnocchisarna, så de blev inte så vackra, men med lite tid och tålamod så blir de riktigt tjusiga
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.