Fiskgryta med hummer och fänkål
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g potatis
  • 1 st fänkål
  • 0.5 st purjolök
  • 2 msk olivolja
  • 1-2 st vitlöksklyfta, skivad
  • 2 msk tomatpuré
  • 0.5 g saffran
  • 2 st tomater
  • 2 dl vin, vitt
  • 1 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
  • 6 dl vatten
  • 1 msk apelsin, finrivet skal
  • 300 g torsk
  • 300 g lax
  • salt och peppar
  • Rouille
  • 0.5 msk vitlök
  • 0.5 msk chili, röd
  • 2 st äggulor
  • 1 msk citron, saften av
  • 2 dl rapsolja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.